Universal Access To All Knowledge
Home Donate | Store | Blog | FAQ | Jobs | Volunteer Positions | Contact | Bios | Forums | Projects | Terms, Privacy, & Copyright
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

Reply to this post | Go Back
View Post [edit]

Poster: zachs Date: Sep 25, 2006 7:13am
Forum: etree Subject: contribution problem?

I've uploaded a show "sts92006-09-21" to the server ia331336.us.archive.org. When I click on the "click here when finished" link, I get:
The item you have requested had an error:
Exhausted all choices for locator URLs. Item cannot be found.
which prevents us from displaying this page.

If you would like to report this problem as an error report, you may do so here.
I can see all the files right where I uploaded them. Why doesn't the system? My file names are sts9-2006-09-21 while the system gave me an identifier without the first dash. Would that matter? Thanks for any help!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: zachs Date: Sep 26, 2006 6:59am
Forum: etree Subject: Re: contribution problem?

So I uploaded again under a new identifier. This time I got all the way through the metadata and my item disappears. The files are there but I can't see the metadata and the system can't find the page for the show. Am I doing something wrong?
http://www.archive.org/details/sts92006-09-21.akg483flacf

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or StaffARossi Date: Sep 26, 2006 4:49pm
Forum: etree Subject: Re: contribution problem?

Hi,

The upload process for this item was never finished.

http://www.archive.org/details/sts92006-09-21.akg483flacf

Go to this URL and you should see a screen where you need to pick a collection for your item. Pick the appropriate band from the etree drop down and then click the Submit etree button.

You'll be taken to a screen where you enter the metadata for the show, and when you've submitted that it will take about 20 minutes for the show to become public.

You got the error message immediately after the upload was complete, right? If that happens again, give it ten minutes and try again. It just means the machine hasn't finished copying the files over yet.

Your first item is in the exact same state:
http://www.archive.org/details/sts92006-09-21

We can take down whichever version you decide not to use.

Thanks,

Alexis

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: zachs Date: Sep 29, 2006 6:56am
Forum: etree Subject: Re: contribution problem?

I've chosen a collection 10 times now. Every time the log shows that it was succussful but the link takes me right back to the page to choose a collection? I've waited longer than 20 min. each time...anywhere from 20 min to 8 hrs. The same thing happens over and over.
http://homeserver.us.archive.org/log_show.php?task_id=5951896
Thanks!

Reply to this post
Reply [edit]

Poster: Administrator, Curator, or Staffgreenone Date: Sep 26, 2006 9:12am
Forum: etree Subject: Re: contribution problem?

Are you uploading into the folder that's provided in the FTP address given, or are you putting the files outside it? I can't tell what happened with the first identifier you tried (which is why I didn't respond) but the second one looks like it had an "aborted checkout" happen. This is the error it gave:

"warning: umount -f '/tmp/incoming/bobo1111@msn.com/sts92006-09-21.akg483flacf' exited with error retval:1, but told to continue on..."

Of course, I have no idea what that means, but maybe an engineer or someone more knowledgeable can have a whack at it...

Also, is there any chance you're deleting or somehow modifying the XML files in the directory?